Натали Портман – невеста бегалка во реклама на Dior

22

portman

Во новата реклама за парфемот Miss Dior, актерката Натали Портман има улога на невеста бегалка. Во видеото се користи песната Piece of My Heart од Џенис Џоплин, а според режисерот Антон Корбен, на тимот му требало многу време да ја избере вистинската песна.