НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити

1

НЛБ Банка ја продолжува промотивната кампања за станбени кредити за физички лица до 31.07.2018 година.

Во рамки на промотивната кампања, клиентите можат да ги искористат следните промотивни поволности:

  • Без трошоци за одобрување
  • Без трошоци за проценка

Повеќе информации може да се добијат на следниот линк.