вторник, 4 август, 2020
Почетна Ознаки финансии

Ознака: финансии

- реклама -

Најчитани

Клиентите на СН Осигурителен брокер добиваат дополнителна и двојна заштита, без документи со...

Нескромно истакнуваме дека сме лидери во земјоделското осигурување помеѓу брокерските друштва и воопшто на цел осигурителен пазар.

Што е Каизен метода во бизнисот

Каизен е систем во кој се вклучени сите вработени – од извршниот директор до хигиеничарите.

Српски доктор направи лек за коронавирус и стана милионер

Бидејќи сите тројца научници имаат удел во компанијата, тие практично станаа милионери преку ноќ, така што 0,56% од акциите на Ѓукановиќ сега вредат околу 1,75 милиони евра.
video

Над шест милиони прегледи за еден ден, новиот спот на Nike со моќна порака

Фасцинантната и детална монтажа испрати силна порака до публиката - за обединувачката моќ на спортот во време кога епидемијата на коронавирус влијае на сите социјални сегменти, особено спортот.

За помалку од 24 часа, за едно работно место се пријавиле 1.000 лица

Како што наведоа, во тој временски период оптимално очекувале 30 пријави, меѓутоа оваа висока цифра е показател каква е ситуацијата во Велика Британија. Она што забележале се пријавиле и висококвалификувани работници од други струки.