НЛБ Банка на Саемот за градежништво

4

НЛБ Банка учествува на Саемот за градежништво кој се одржува од 24.10.2018 до 28.10.2018 година.

Посетителите на саемот ќе можат да се информираат за НЛБ Станбените кредити и да ја искористат промотивната понуда.

Исто така, посетителите можат да аплицираат на самиот штанд на НЛБ Банка лоциран во Хала 2 и да добијат промотивен подарок.