НЛБ Банка направи промена на дел од провизиите во денарскиот платен промет

5

NLB2-580x310

НЛБ Банка ги информира своите клиенти дека на први овој месец направи зголемување на дел од провизиите за вршење на платен промет во земјата.

Банката на својата интернет страница ја објави одлуката за тарифата на надоместоци на услугите.