Нов договор на Гранит со Дирекција за технолошки индустриски развојни зони

3

Гранит извести дека потпишале нов договор со Дирекција за технолошки индустриски развојни зони вреден 35,24 милиони денари или 573.000 евра за изградба на дел од фекална и атмосферска канализација во Технолошко индустриската развоја зона Скопје 2.

Рокот на изведување е осум месеци. Минатата недела Гранит потпиша нов договор со Агенцијата за државни патишта за изградба на 10 километри од магистралниот пат Штип – Струмица.