сабота, 24 август, 2019
Почетна Ознаки градежна

Ознака: градежна

- реклама -

Најчитани

Аслак де Силва, главен извршен директор на Nordic Business Forum

Nordic Business Forum како извор на инспирација за бизнис лидерите во светот

Ние сме извор на инспирација за бизнис лидерите да управуваат на подобар начин и да го направат светот подобро место за сите.

Имате над 50 години и останавте без работа… Што понатаму?

Работата поврзана само со лап топ и интернет конекција не е само за помладите генерации. И луѓе со поголемо животно и професионално искуство би можеле одлично да се снајдат во работа од таков тип.

Каде метар квадратен во центар на град е 27.345 евра, а каде 594 евра?

Ако некој сака да си купи стан во централното градско подрачје на Хонг Конг од својот буџет ќе треба да одвои 27.345,95 евра за метар квадратен.

Испробани техники за максимална релаксација

Понекогаш и не знаеме како правилно да постапиме во стресни ситуации, односно што да направиме за да се смириме и опуштиме.

Како да “растурите“ на продажен состанок

Секогаш имајте “кец“ во ракавот што може да го искористите кога чувствувате дека ја губите контролата.