Нова локација на Контакт центарот на УЈП

8

 

ujp

Управата за јавни приходи (УЈП) ги информира сите обврзници дека Контакт центарот – Повикувачки центар на УЈП се наоѓа на нова локација, на приземјето на УЈП – Регионална дирекција Скопје (зграда до ЗОИЛ).

Центарот за наплата на глоби и други јавни давачки на УЈП и понатаму останува во просториите во Градскиот трговски центар Скопје.

ujp rab vreme