Новите канцеларии на Skype во Пало Алто

26

Модерен и тренди изглед, префинета комфорност сместена во еден урбан стил се зборовите кои најубаво би ги опишале новите канцеларии на Skype во Пало Алто, Калифорнија.

Креирани од Blitz, компанија која се занимава со архитектура и дизајн, овој канцелариски простор, кој истовремено е функционален и креативен, е специјално дизајниран да ја поттикне интеракцијата и спонтаноста во работењето.

Канцелариите, кои бројат 250 вработени, се простираат на површина од 5.000 метри квадратни, а високи се приближно 5 метри.

skype-na-headquarters-palo-alto-offices-by-blitz-matthew-millman-3

skype-na-headquarters-palo-alto-offices-by-blitz-matthew-millman-4

skype-na-headquarters-palo-alto-offices-by-blitz-matthew-millman-7

skype-office-na-headquarters-palo-alto-by-blitz-hoffmanchrisman-1

skype-office-na-headquarters-palo-alto-by-blitz-hoffmanchrisman-5

skype-na-headquarters-palo-alto-offices-by-blitz-matthew-millman-8