Ново од Винчини – Супер Долчеза и нови вкусови на Медењаци

3

medenjaciКомпанијата Макпрогрес, својата палета од брендот кондиторски производи Винчини ја збогати со нови вкусови. Покрај добро познатите Медењаци со вишна и портокал, Винчини на своите потрошувачи им нуди медењаци полнети со џем од слива или со џем од јагода. Медењаците сега можат да се најдат и во пакување од 350 грама.

Супер Долчеза е уште еден нов производ од Винчини. Тортичките можат да се најдат во пакување од 240 грама. Во пакувањето има осум поединечно спакувани тортички од по 30 грама.