Новогодишни изненадувања од Винчини

340

vinciniПредпразничното расположение веќе одамна започна. Токму затоа за нашите верни потрошувачи подготвивме посебни новогодишни изненадувања:

– Сет од Брауни со какао и вишна топинг со 20% поефтина цена

– Новогодишно рондо мраморен

– Новогодишно пакетче со многу производи од Винчини

Нова година е посебна вечер на забава, музика, дружба со најблиските и верба за поуспешна и поздрава година.

Нека ни е среќна и бериќетна Новата година и празниците во неа!

Винчини