Од Америка до Ровињ, Пит Радович им е познат на сите!

36

Што е заедничко за Super Bowl, Emmy и Ровињ?

Пит Радович – светската продуцентска елита!

Во својата колекција од 41 награда Emmy, во вторникот додаде:

3 Emmy награди како продуцент и режисер на Super Bowl
+
Sports Emmy за документарниот филм Football Must Go On

А знаете ли дека овој документарец беше премиерно прикажан во Задар на Sunset Sports Media Festival?

На Weekend.17 ќе одржи предавање

„What the f*** is Super Bowl anyway?”

каде ќе зборува за најгледаното ТВ шоу досега!

Затоа, не пропуштајте ја можноста да го запознаете мајсторот на професијата од прва рака!

Обезбедете ја на време вашата Early Bird котизација

Дознајте повеќе на www.weekend.hr

Се гледаме на Weekend.17!