Орео дилема: Крем или бисквит?

30

oreo

Ова не е Life of Pi. Ова е реклама за Орео колачињата. Дилемата што е повкусно, кремот или бисквитот, ќе го стави ова пријателство на тест, и тоа во најтешките моменти.