Остануваат уште десет дена за VIVAX наградниот предизвик

3

Над 140 гола беа постигнати на ова првенство, а сѐ уште се очекуваат најдобрите да ги одиграат возбудливите натпреварина претстојните натпревари. Со секој нов гол во мрежите на секоја од репрезентациите, се појавуваа и учесниците на социјалните мрежи за VIVAX наградниот предизвик кој започна заедно со овој историски мундијал. Голем број на заинтересирани навиваа со VIVAX, а поради многуте награди сѐ уште има простор и можност за учество во наградниот предизвик.

Има уште 10 дена и секој кој ќе ги следи правилата е потенцијален добитник на 20 VIVAX телевизори и 10VIVAX телефони. Сѐ што треба заинтересираните да направат е:

– Да навиваат и да се фотографираат;

– Да ја лајкнат Facebook фан страната на VIVAX Macedonia;

– Да објават јавен (public) пост со својата фотографија на Facebook;

– Да го тагнат VIVAX Macedonia на Facebook и да ги стават хаштазите:#живејспортски #пазитопка #живејговивакс

Право на учество има секој кој има Facebook профил и ги следел сите чекори за учество во наградниот предизвик. Секој учесник има можност да постира до 5 различни фотографии во текот на една недела.

Наградниот предизвик трае од 15-ти јуни до 15-ти јули. Извлекувањето на добитниците на 20 VIVAX TV и 10 VIVAX мобилни телефони ќе биде на 16.07.2018 во 13.00 часот, на Facebook фан страната на VIVAX Macedonia.