Остануваат уште два дена за наградниот предизвик на Бора

4

Бора ја започна приказната во Македонија со поддршка за ЈЗУ Универзитетска клиника и граѓанското здружение за еднородителски семејни заедници Една може! – One can!, кое се залага за остварување севкупна општествена грижа и третман на самохраните мајки.

Приказната за Бора во Македонија има за цел да покаже дека на секој му е потребна моќна нега, не само на малите за кого се наменети клучните производи.

На наградниот предизвик на Бора може да се учествува со фискална сметка од сите продажни места каде што има Бора производи во Македонија, а кутии за аплицирање може да се најдат на само 10 Тинекс локации во Скопје кај: Годел, Драмски, Ѓорче Петров, Злокуќани, Стара телевизија, Кисела Вода 1, Млечен, Првомајска, Раде Кончар и Ченто. За тие што сакаат да се вклучат онлајн, без разлика од која локација, може да се испрати пријавата во инбокс на Фејсбук фан страната на Бора Македонија. Како дел од наградниот предизвик се станува со тоа што:

– се купуваат Бора производи и се прави сметка од 400 денари (на фискалната мора да има минимум еден пакет Бора пелени и друг Бора производ по избор на потрошувачот)

За во Тинекс локациите:

– се пополнува листот за пријава и се вметнува во кутијата за пријавување во самиот маркет

За онлајн пријавување на Фејсбук фан страната

– се фотографира фискалната сметка со тоа што мора да се читаат купените производи и бројот на сметка со датумот на истата

– се испраќа фотографијата во порака во инбокс на самата фан страна

Секој кој ќе се вклучи во овој дел од приказната на Бора станува потенцијален добитник на (х5) професионална фотосесијаза најмалото,(х30) пакет на Бора производи, (х10)месечна залиха на Бора пелени.

Големото извлекување е планирано за 12 јули 2018 година и секој може да се вклучи во овој награден предизвик, станувајќи уште еден дел од приказната на Бора. Моќната нега ќе продолжи понатаму креирајќи заедница во која секој ќе може да ја почуствува.