Отворен повик за проектен менаџер во UNDP

4

undp

Глобалната развојна програма на Обединетите нации, UNDP (United nations development programme) има отворен повик за проектен менаџер.

Станува збор за бизнис ментори на новоотворени бизниси, во рамки на мерката за самовработување на лица со хендикеп.

Можност за аплицирање имаат кандидати од повеќе градови во земјава, а краен рок е 19-ти февруари.