Паметните решенија на Kia Rondo

23

smart

Kia Австралија пушти серија од ТВ реклами за Kia Rondo, наречена “паметни решенија” (smart solutions). Во кратките реклами, австралиската комичарка и радио презентер Клер Хупер покажува седум трикови за готвење и организирање на домот.