“Патека од соништата” на Honda

22

honda

За да ги промовира перформансите на новото Civic Coupe, Honda направи “патека од соништата”.

Патеката е дизајнирана според сугестии на фановите на Honda на Facebook и Twitter, а возач е каскадерот Мат Пауерс.