Патот на малата птица да стигне дома за Божик

4

reklama

Британскиот ланец супермаркети Waitrose порачува дека дома е местото каде што секој треба да биде за Божик.

Патувањето на малата скандинавска птица е базирано врз вистинска миграција. Краткиот филм е на агенцијата adam&eveDDB.