Пинокио во реалниот живот

61

pinokioИнтернет страната за вработување Monster направи одлична реклама која ги отсликува поголемиот дел од вработените во светот. Се пронаоѓате ли и вие во оваа приказна? Дали и вие сте Пинокио кога се враќате дома од работа?