Пиво за сите ако имате канадски пасош

24

molson-hed-2013

Molson Canadian неодамна посети неколку европски градови и својот фрижидер полн пиво го постави на јавни локации. Пивото е бесплатно, но има една финта – фрижидерот се отвора само со канадски пасош.