Pizza Hut направи иновативна DJ кутија за пици

23

r1

Ланецот Pizza Hut ја претстави првата DJ картонска кутија за пици на која може да се свири. Во соработка со Novalia, ограничената серија кутии се синхронизира преку bluetooth со лап топ или паметен телефон и може да користи DJ софтвер. Корисниците можат да ја миксаат музиката само со притискање на картонските контроли. Како звучи сето ова, демонстрира DJ Vectra.