Полјаците привлекуваат странски инвеститори со лажен Џорџ Клуни

14

kluni polska

За потребите на најновата полска кампања за привлекување странски инвеститори, снимени се три видео спотови. Во сите нив, главна улога имаат Парвиз Ходжи, кој би требало да го глуми Џорџ Клуни и Инвеститорот. Во трите видеа тие се натпреваруваат кој е попопуларен. Ова е едно од видеата.