Постер што свири на допир – нов тренд во маркетингот

31

poster

Допрете го постерот и ќе слушнете како звучи тапанот. Интерактивниот постер што го осмисли Novalia од Велика Британија работи на принцип на екран на допир и продуцира седум различни звуци. Оваа компанија има многу напредна визија во поглед на технологијата и со својот пристап, рекламирањето во печатена форма го носи на друго ниво.