Повратни билети од Скопје за Европа од 139 евра

16

Хрватскиот национален превозник Кроација ерлајнс викендов на сите патници од Скопје им нуди можност за купување повратен билет за голем број европски дестинации со цена од 139 евра. Оваа акција, која ќе трае од петок (28 септември) до недела (30 септември), се однесува за купување билет преку интернет-страницата на компанијата, а за билети купени на други продажбени места на авиопревозникот, се наплаќаат дополнителни 30 евра. Во цената инаку се вклучени аеродромските такси, надомест за издавање на авионскиот билет (ТСЦ), бесплатен превоз на едно парче багаж до 23 кг, храна и пијалаци во авион, печат, а патниците со летање собираат и наградни милји. Во оваа посебна понуда на патниците на располагање им се повратни авиобилети за летови од Скопје (преку Загреб) до Амстердам, Виена, Брисел, Франкфурт, Истанбул, Копенхаген, Лондон, Минхен, Париз, Подгорица, Приштина, Рим, Сараево и Цирих.