Прада љубовен триаголник: Кој ќе ја добие девојката?

17

prada_candy

Прада секогаш изненадува со поинакви и освежувачки реклами, кои се комбинации на стил и хумор. Таква е и последната за парфемот Candy L’Eau, во режија на Вес Андерсон и Роман Копола. Погледнете што се случува кога една девојка им го привлекува вниманието на двајца најдобри пријатели.