Празнична понуда на Македонски Телеком: Фамилијарен буџет за Magenta 1 корисниците  

15

Magenta 1 NY ponuda

Во пресрет на новогодишните празници, Македонски Телеком воведува нова понуда за Magenta 1 корисниците – Фамилијарен буџет. Корисниците коишто ќе ја искористат понудата ќе добијат заеднички буџет со којшто ќе може да одберат смарт телефон, таблет или телевизор.

Износот на Фамилијарниот буџет зависи од минималната месечна обврска за мобилните линии во рамки на Magenta 1 пакетот.

Со специјалната празнична промоција, корисниците на Magenta 1 S можат да купат LG Leon смартфон за 1 денар, Magenta 1 М – SAMSUNG Galaxy TAB 3 таблет со надворешна тастатура за 1 денар, а Magenta 1 L телевизор Toshiba 32E2533DG HD ready за 1 денар.

Kако дополнително празнично изненадување од Македонски Телеком подаруваат оригинален дрес од ракометниот клуб Вардар.

Понудата важи за сите нови и постојни Magenta 1 корисници.