Предлог за полициски час од 21 часот и отворање на летните тераси

9

Комисијата за заразни болести денеска имаше состанок, на којшто предложи полицискиот час од 28 април да почнува од 21 часот, пренесува МИА.

Исто така, од Комисијата предлагаат да се отворат и летните тераси на угостителските објекти.

Оваа одлука е донесена од Кризниот штаб.

Комисијата ќе го достави предлогот до Владата, која за него ќе треба да одлучува на седница.

Фото: Pexels