Промоција во Вип постпејд: Неограничено кон сите мрежи и 4GB интернет за 599 денари месечно

3

one vip logo

Телекомуникацискиот оператор Вип ја најавува новата промоција во постпејд сегментот на мобилната телефонија, Vip Mobile Promo, со која корисниците добиваат можност за неограничена комуникација и тоа со намалена месечна претплата цела година, стои во соопштението.

Ова е единствена можност за сите приватни и бизнис корисници кои ќе склучат нов или ќе го обноват својот постоечки договор да ги искористат погодностите на новата Vip Mobile Promo тарифа и да добијат намалена месечна претплата од 599 денари за цела година и да користат неограничени разговори и SMS кон сите национални мрежи, како и вклучени 4GB 4G интернет.

По истекот на првите 12 месеци од договорот, месечната претплата изнесува 699 денари.

Истовремено, корисниците на Vip Mobile Promo имаат можност за избор на смарт телефон по намалени цени.