Промотивна кампања за НЛБ Mastercard кредитни картички за физички лица

7

nlb-banka-580x310

Во текот на февруари, НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за НЛБ Mastercard кредитните картички за физички лица (Mastercard standard, Mastercard Light, Mastercard Gold).

Од први до 28-ми февруари, нема да се плаќа членарина за првата година на користење за сите апликации за НЛБ mastercard кредитните картички примени во промотивниот период. Без членарина за следната година на користење за сите нови и постојни корисници на НЛБ Mastercard кредитните картички, кои во промотивниот период ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции на било кое продажно место во земјата и странство.

Подарок ќе добијат сите оние кои ќе аплицираат за НЛБ Mastercard кредитните картички во промотивниот период.