Први мај неработен ден за сите граѓани

8

Први мај (сабота), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честита Денот на трудот.

Фото: Pixabay