Рафаел Надал игра онлајн покер во када

15

rafa

PokerStars најави голема ТВ рекламна кампања чие заштитно лице е тениската ѕвезда Рафаел Надал. Рекламата ќе почне со глобално емитување во следните неколку недели. Во неа Надал се натпреварува во онлајн покер со измислен лик, девојката Луција, чие најголемо спортско достигнување е второ место во борба со перници.