Рајли против Pac-Man во рекламата на Bud Light

23

bud-lite

Bud Light му приреди големо изненадување на Рајли, случајно избран посетител на еден бар, кога го пуштија во живо во популарната игра од 80-те, Pac-Man. Предизвикот беше Рајли да заигра една игра од “старата школа” и влезе во лавиринтот, а наградата беше – пиво.