Реклама на Pepsi ги шокираше луѓето на автобуска станица во Лондон

4

pepsi

Pepsi Max ја започна кампањата “Неверојатно” со местенка на автобуска станица во Лондон. Со помош на технологијата, компанијата ги наведе луѓето да помислат дека се на чекор од тигар што слободно се шета, огромен робот, па дури и дека гледаат вселенски летала.