Реклама што ќе ве врати во детството

18

bicМногумина од нас сигурно имале барем едно вакво пенкало во четири бои. Во новата кампања на BIC, може да ѕирнете што се случува внатре во пенкалото и да се вратите во времето на училишните денови.