Реклама што се црта два пати дневно… секој ден

123

Big Mac Billboard

McDonald’s ангажираше уметник кој на огромниот билборд пред ресторанот во Варшава, Полска, два пати дневно го црта менито. Уметникот Стефан Швед Строзински тоа го работи секој ден, а целта е да се нагласи дека храната што се служи во овој ресторан е свежа.