Реклама – скриена камера што ќе ве извади од памет

56

reklama

Оваа реклама е “местенка”, скриена камера што ќе ве извади од памет. А најмногу треба да ги исплаши оние што пијат и возат.

Предупредување: Видеото може да ве вознемири.