Restaurant 356 – Луксузен ресторан во стилот на Порше

2

Германскиот производител на автомобили Porsche со отворањето на својот нов ресторан Restaurant 356 во Атланта, (Џорџија) им покажа на сите што значи да се јаде во стил.

Инспирирани од винтиџ автомобилот Porsche 356, внатрешноста на ресторанот е во знакот на препознатливата кафена кожа, а распоредот на масите само го дополнува софистицираниот ентериер.

luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_2_luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_8_ luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_7_luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_3_luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_introdownload

luxury_food_resturant_356_atlanta_porsche_6_