Робот или човек, кој е подобар играч на пинг – понг?

4

kuka-hed-2014

Дали човекот може да победи робот во пинг-понг? Произведувачот на роботи KUKA го ангажираше легендарниот германски пинг-понг играч Тимо Бол да се натпреварува со нивниот играч. Претпоставувате кој ќе победи?