Samsung понуди остварување на дестинацијата од соништата, но под еден услов…

2

reklama

Samsung им понуди на неколку тинејџери да им го оствари сонот да отпатуваат на дестинацијата од соништата, но под еден услов – да дозволат пристап некому на 10 минути до нивниот Galaxy A.

Сите се согласија, а како реагираа кога видоа дека мобилните телефони ги земаа нивните родители, погледнете во видеото.