Се продава куќата на Мадона за 28 милиони долари

3

luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (5)

Луксузната вила на поп иконата Мадона што се наоѓа на Беверли Хилс, Лос Анџелес, беше продадена во 2013 година за 19,5 милиони долари, но сега некогашниот имот на мега ѕвездата е повторно ставен на продажба за многу поголема сума – 28 милиони долари.

Куќата има десет спални соби, 15 бањи, две дневни соби, приватна сала за вежбање, тениски терен и домашно кино.

Освен главната куќа имотот вклучува и две помали гостински вили.
luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (30)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (28)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (12)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (26)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (2)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (11)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (9)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (16)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (15)luksuz-vila-arhitektura-dizajn-imanje-kuce-poznatih-domovi-poznatih-madona (10)