Седум луксузни работи што ги импресионираат богаташите

5

Богатите луѓе сакаат да го импресионираат светот со своите луксузни играчки. Ако сакате да бите прифатени од елитните кругови, тогаш треба да демонстрирате софистицираност и спремност да потрошите големи суми на пари на разни предмети.

Еве седум луксузни работи што ги импресионираат богаташите:

Moller Skycar M400 – 3.500.000 долари

1

89 Patek Philippe од злато и килибар – 5.120.000 долари

2

Lamborghini Veneno Roadster – 4.500.000 долари

3

Страдивариус виолина – 10.000.000 долари

4

Тибетски Мастиф – од 5.000 до 1.500.000 долари

5

Gulfstream III – 7.000.000 долари

6

Вино од Henri Jayer Richesbourg Grand Cru – 16.671 долари

7