Шише Coca – Cola прави selfie фотографии

3

coca-cola-sise

Coca – Cola од Израел создаде иновативен уред што се поставува на дното на шишето од пијалокот, којшто ги прави популарните selfie фотографии.

Вградениот сензор ја активира камерата, којашто ги прави фотографиите кога шишето ќе се подигне за 70 степени, пишува The Drum.

Направените фотографии може да се споделуваат на Facebook, Instagram или на Snapshat.