Шминкање во бестежинска состојба

4

reklama

Јужнокорејската козметичка компанија AmorePacific со агенцијата Innored направи необична промоција за својот производ IOPE Air Cushion. Девојките со оваа пудра ќе имаат беспрекорен тен, дури и ако ја ставаат во бестежинска состојба.

AmorePacific е основана во 2006 година и е една од водечките козметички компании во Јужна Кореја. Во своето портфолио има околу 30 брендови за нега и козметика.