Skylodge Adventure – проѕирен апартман што виси на планина

4

visecki apartman

Компанијата Natura Vive на сите вљубеници во природата им нуди уникатно доживување – проѕирен апартман што виси на планина.

visecki apartmani

Станува збор за авантуристичките апартмани Skylodge Adventure, сместен во планински предел во Перу.

visecki apartmani 1

“Ексклузивните апартмани Skylodge Adventure ви даваат можност да спиете во комплетно транспарентна ’висечка’ спална соба, од којашто ќе уживате во импресивниот поглед на магичната и мистична долина“, стои на страницата на Natura Vive.

visecki apartmani 2

Доколку туристите со авантуристички дух сакаат да престојуваат во овој апартман, имаат два начини да дојдат до него: или преку искачување на планината или од врвот на планината со помош на јажиња да се спуштите до истиот.

visecki apartmani 3

Во рамки на овие три апартмани може да се сместат осум лица. Апартманите се изработени од алуминиум и поликарбонат, којшто е отпорен на сите временски услови. Секој од овие апартмани е долг 7,3, а висок и широк 2,5 метри.

visecki apartmani 4