Слушнете како звучи Android хорот на Google

33

reklama

Google Јапонија сакаше да го привлече вниманието на Android апликацијата Androidify, која креира мали андроид аватари. Затоа синхронизираше 300 Android уреди, секој со различен аватар и направи хор.

Дигиталниот хор е инсталиран во Omotesando Hills шопинг центарот во Токио.

Слушнете како звучи хорот од малите андроид аватари.