Со пивото Harbin, среќата е без граници

21

reklama

Рекламата на кинескиот произведувач на пиво Harbin демонстрира како спортот и пријателството ги уриваат границите.

Во оваа кампања на BBH China, Harbin се обидува да ги спои луѓето што живеат на граница со Русија, Мјанмар, Виетнам, Монголија и Казахстан.

Видеото е снимано 30 дена, на пет локации.