Sony ја пушти рекламата за PlayStation 4

37

sony-playstation

Агенцијата BBH New York сними реклама од 90 секунди за новиот PlayStation 4 на Sony. Кампањата за оваа “играчка” која чини 399 долари започнува оваа недела, со спотот Greatness Awaits.