Sony: Како звучи Пахелбел преку звуците на водата

3

Sony_WaterRock

Креативниот директор Морихиро Харано Мори, за клиентот Sony сними реклама во која со комбинација на звуците на водата го преработи познатото дело Канон на Пахелбел. Видеото е снимано во Кумамото на јапонскиот остров Киушу, регион познат по чистата природна вода.

Во продолжение како се снимаше видеото.