Сосема поинаква честитка за Св. Валентин со Т – Мобиле

24

heartbeats1

Со новата Facebook апликација Heart Beats, на уникатен и иновативен начин споделете љубов и покажете им на најблиските колку ви значат.

Со апликацијата поставена на Facebook страницата на Т – Мобиле може да креирате видео, со фотографии од вашите пријатели за кои таа порака е наменета. Апликацијата генерира видео, подготвено за споделување на Facebook.

Сите корисници кои сакаат да бидат автентични и инспиративни во изборот на подароци за овој празник, можат да го одберат Samsung Galaxy Ace 4 за само еден денар и да уживаат во неограничените љубовни разговори на најбрзата мобилна мрежа со Play Comfort за само 799 денари месечно, со неограничени разговори кон сите мрежи и супербрз 4G интернет.